Honger? Zin in bijzonder eten in een bijzondere omgeving?

Dan zien wij u heel graag een keer bij Voorproefje! Voorproefje biedt kunstzinnige eetbelevingen. Oftewel, lekker eten maar dan net iets meer en ook net even iets anders.

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner, borrel of gewoon een lekker kopje koffie. Wij noemen ons eten kunstzinnig. Dat kan zijn de bijzondere manier van presenteren, eten gekoppeld aan een kunstuiting, een kopje koffie met een gedichtje, eten in combinatie met een voorstelling of diverse workshops of een fotoshoot. En niet in de laatste plaats: eten wat net even iets anders is als dat u misschien in de meeste restaurants gewend bent.

Laat dat laatste u vooral niet afschrikken, ons eten is natuurlijk vooral heel erg lekker! Onze koks en tevens food designers zijn gek op verse, kleurrijke, bijzondere producten. Bij ons dus geen potjes en zakjes. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met seizoensproducten en, waar het even mogelijk is, ook biologisch. We hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en houden niet van kinderachtig gedoe. Zo is ons water altijd gewoon gratis, krijgt u iets lekkers bij de koffie en zeggen we altijd: “wij houden niet van verspilling, maar al helemaal niet van honger”. We doen dus niet flauw over onze bijgerechten en deze mag u bij grote honger, we kennen het gevoel, gewoon gratis bijbestellen.

We vertellen u graag nog zoveel meer maar Voorproefje moet je gaan proeven en beleven.
Hopelijk hebben we uw eetlust al wat aangewakkerd en komt u het gewoon eens ondergaan!

Voorproefje is onderdeel van het Toverbaltheater. Kijk voor meer informatie over kunstzinnig eten in combinatie met een theatervoorstelling, diverse creatieve workshops of een fotoshoot ook eens op www.toverbaltheater.nl


Wij staan voor u klaar van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur
Voor meer info en reserveringen: voorproefje@toverbaltheater.nl of bel 0487-540445.